Σύντομο Βιογραφικό

Ονομάζομαι Θωμάς Λάζιος του Μιχαήλ, Μηχανικός Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική: Ανθρωπογεωγραφία και σχεδιασμός του χώρου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αυτή τη περίοδο εκπονώ την μεταπτυχιακή μου διατριβή στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2007 έως και σήμερα, ενώ έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι με μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μεσίτες, ιδιώτες αλλά και εταιρίες.

Πέραν της Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, τα ενδιαφέροντά μου άπτονται και του τομέα της Εκπαίδευσης, καθότι κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ και επάρκειας διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας.

Συμμετείχα και παρακολούθησα πληθώρας σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων, τόσο στο αντικείμενο της Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, όσο και της Εκπαίδευσης. Η συνεχής επιμόρφωση και συμπόρευση με τις εξελίξεις στην επιστήμη μας αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την ορθή διαχείριση μεγάλου μέρους εργασιών στον τομέα της Τοπογραφίας.

Σε ερευνητικό επίπεδο τα ενδιαφέροντά μου κινούνται στον τομέα των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS), της Φωτοερμηνείας και Τηλεπισκόπησης, της Γεωδαισίας, τα UAV (drones) και της Γεωπληροφορικής στην εκπαίδευση.

Στείλτε μας e-mail